Prijavite svoj projekt za Masterweb nagradu

08.03.2013.

U sklopu sajma "Web::INDUSTRIJA 2013 - Puni i van sezone", koji se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, održat će se svečana dodjela Masterweb nagrade.

Masterweb je nagrada koja će se dodijeliti izvođačima za njihove najbolje radove. 

Budući da Web::INDUSTRIJA okuplja kremu hrvatskog web developmenta i web dizajna, a ovog puta i turističku elitu, biti prepoznat u toj zajednici znači ne samo prestiž, nego i brojne poslovne suradnje.

Za Masterweb nagradu prijavljuju se projekti iz Hrvatske, ali i iz cijele regije, a nagrada će se dodjeljivati u kategoriji Web-turizam 2013!

Organizatori jamče transparentnost, a za stručnost odabira nagrade pobrinut će se članovi stručnog ocjenjivačkog odbora:

  • Robert Slavečki
  • Mihovil Barančić
  • Gordana Mlađenović Kupus te
  • Ida Pandur 

Prijaviti se mogu svi izvođači turističkih web-projekata (dizajneri, developeri, ...), tvrtke za internetski marketing, te mladi i stariji web-poduzetnici koji žele pokazati svoje turističke web-projekte. Prijave za nominacije su otvorene do 20.03.2013. u 12 sati, prijavite svoj turistički web projekt već danas putem online obrasca. Nemojte čekati zadnji tren!

Svi koji se nominiraju za Masterweb nagradu u kategoriji Web-turizam 2013 imaju pravo istaknuti na svojim web stranicama amblem "Nominirani za Masterweb". 

Ukoliko ne želite konkurirati za Masterweb nagradu, pozivamo Vas na edukacije i druženja na spomenutom sajmu koji se održava od 03. do 05. travnja u Hypo centru, u Zagrebu. Provjerite program sajma i rezervirajte svoje mjesto već danas.