Naknadno dogovoreno izlaganje HSM informatike

23.02.2009.

Iako je sajam već bio popunjen, pronašli smo samo još jedan prostor na Web::INDUSTRIJI za poznatu tvrtku HSM informatika.

HSM informatika Poslovanje tvrtke HSM informatika podijeljeno je u tri kategorije djelovanja. To su:

  • odjel cross media publishinga,
  • odjel multimedije i
  • odjel ePoslovanja.

CrossMedia Publishing

Kroz odjel Cross Media Publishinga, HSM informatika zastupa svjetske proizvođače softvera u području dizajna i stolnog izdavaštva pa tako djeluje kao distributer tvrtki kao što su: Adobe Systems, Corel Corporation, FileMaker, Inc, Extensis, WoodWing, Nero, Avast i dr.

Odjel multimedije

Odjel multimedije HSM informatike pruža cjelokupna rješenja, od projektiranja i prodaje do instalacije i servisa u području prezentacijskih i multimedijalnih projektora i opreme. U području multimedije HSM informatika zastupa svjetske proizvođače projektora poput tvrtki InFocus Corporation i Mitsubishi Electronic , vodećeg nizozemskog proizvođača projekcijskih platna u svijetu, tvrtku Projecta, a u portfelju se nalaze i interaktivne bijele ploče, InterWrite Learning i CleverBoard te proizvodi drugih proizvođača prezentacijske opreme.

Odjel ePoslovanja

Odjel ePoslovanja je specijaliziran za područje elektroničkog poslovanja te izrađuje informatički podržana poslovna rješenja temeljena na Adobe platformi koja su primjenjiva u različitim organizacijama, od javne uprave do tvrtki u raznim industrijama i društvenih organizacija, a sve s ciljem povećanja učinkovitosti njihovog poslovanja.

HSM informatiku upoznajte na sajmu Web::INDUSTRIJA 2009.